ACTE 21-S


CATALÀ

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL MANIFEST 21S

  • NO a la independència, NO a la secessió de Catalunya
  • NO a l’1-O, que no té garanties democràtiques

PELS INTERESSOS I REIVINDICACIONS DEL MÓN DEL TREBALL

El 21 Setembre es va celebrar a les Cotxeres de Sants, a Barcelona, l’acte de presentació del Manifest 21S, que es pot llegir en aquest mateix web.
L’acte va tenir un gran èxit de participació, amb més de 800 assistents.
La gran sala de les Cotxeres estava totalment plena de treballadors/es de moltes comarques de Catalunya i alguns convidats de altres indrets d’Espanya. També van assistir, Josep Montilla ex-President de la Generalitat de Catalunya, Miquel Iceta, Secretari General del PSC, el fiscal Carlos Jiménez Villarejo, entre altres.
A l’estrada de l’acte hi havia els promotors del manifest i de l’acte.

En les intervencions es va posar l’èmfasi en la unitat de classe dels treballadors/es de Catalunya amb els treballadors de tot Espanya. I, per tant, el NO decidit a la independència de Catalunya i el NO a la participació en el pseudoreferèndum “de independència”, que no te garanties democràtiques, convocat pel govern de la Generalitat pel dia 1 d’octubre.


CASTELLANO

ACTO DE PRESENTACIÓN DEL MANIFEST 21S

  • NO a la independencia, NO a la secesión de Catalunya
  • NO al 1-O, que carece de garantías democráticas

POR LOS INTERESES Y REIVINDICACIONES DEL MUNDO DEL TRABAJO

El 21 de septiembre se celebró en la Cocheras de Sants, en Barcelona, el acto de presentación del Manifiesto 21S, que se puede leer en esta misma web.
El acto tuvo un gran éxito de participación, con más de 800 asistentes.
La gran sala de las Cocheras se llenó totalmemnte de trabajadores, procedentes de diferentes comarcas de Catalunya y algunos invitados de otros lugares de España. También asistió José Montilla, ex-President de la Generalitat de Catalunya, Miquel Iceta, Secretario General del PSC, el fiscal Carlos Jiménez Villarejo, entre otros.
En el estrado del acto estaban los promotores del manifiesto y el acto.

En las intervenciones se puso el énfasis en la unidad de clase de los trabajadores de Catalunya con los trabajadores de toda España. Y, por tanto, el No decidido a la independencia de Catalunya y el NO a la participación en el “pseudoreferendum de independencia”, que no tiene garantias democráticas, convocado por el gobierno de la Generalitat, para el dia 1 de octubre.